Η μεγάλη πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού στο TOKYO THEATER ATHENS

0

Λίγες μέρες έμειναν για την μεγάλη επιστροφή του Ηλία Βρεττού στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας!

vret3

Ο τραγουδιστής, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του είναι έτοιμος  να κάνει τη διαφορά τον φετινό χειμώνα στην σκηνή του TOKYO THEATER ATHENS από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.  Ένα χώρο που κατάφερε να γίνει talk of the town μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

vret1

Έχοντας στο ενεργητικό του τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και βρέθηκαν στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay για πολλές εβδομάδες και με το πιο πρόσφατο single του «Η Αγάπη Μπορεί» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έρχεται για να εκτοξεύσει την διασκέδαση στα ύψη με πολλές εκπλήξεις επί σκηνής.

Ο Ηλιάς Βρεττός έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολλές επιτυχίες, ενώ αυτό που θα δούμε στην έναρξη του θα συζητηθεί και θα καθηλώσει το κοινό,  καθώς θα χρησιμοποιηθεί tattoo video-mapping, μια τεχνολογία που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

vret2

To ανακαινισμένο TOKYO THEATER ATHENS υποδέχεται τον Ηλία Βρεττό με πρωτοποριακά shows που θα εντυπωσιάσουν τους θαμώνες του και θα συζητηθούν για ακόμη μια χρονιά.

Δείτε το video:

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.