Άννα Βίσση: Ακυρώνεται η συναυλία της στο Μαρούσι λόγω της τραγωδίας

0

Την ακύρωση της συναυλίας της Άννας Βίσση στο Μαρούσι λόγω της εθνικής τραγωδίας ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» επρόκειτο να «κλείσει» το φετινό Φεστιβάλ την προσεχή Δευτέρα, 30 Ιουλίου. «Η συναυλία ακυρώνεται λόγω των τραγικών γεγονότων που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές και καταλήγουν: «η διοίκηση του Φεστιβάλ ζητά την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία, ωστόσο, η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος που επέβαλαν τα πρωτοφανή τραγικά γεγονότα για τον λαό και την πατρίδα μας».

Σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω διαδικτύου το ποσό θα πιστωθεί αυτόματα στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά, ενώ όσοι προμηθεύτηκαν από φυσικό σημείο πώλησης μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) την Δευτέρα 30-07-2018 και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ., την Τρίτη 31-07-2018 και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ. και την Τετάρτη 01-08-2018 και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ., καθώς και στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219) μόνο τη Δευτέρα 30-07-2018 από τις 7 μ.μ. μέχρι 9:30 μ.μ.

 

Θυμίζουμε πως η οικογένεια της Άννας είναι μεταξύ εκείνων που επλήγησαν από τη φονική φωτιά στο Μάτι, καθώς το σπίτι της αδερφής της, Νίκης, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.