Άνοιξε και έγινε αμέσως θέμα. Πρόκειται για το εστιατόριο Nikkei στο Κολωνάκι, που όπως μαρτυρά το ονομά του , πρεσβεύει την περουβιανή κουζίνα.
Η Nikkei κουζίνα,έχει δημιουργηθεί από Ιάπωνες μετανάστες στο Περού στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να προσαρμόσουν τις γαστρονομικές τους συνήθειες στα εγχώρια δεδομένα. Φαίνεται όμως οτι το γνωστό πλέον εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας, μεσα σε δύο μόλις μήνες λειτουργίας του,έχει καταφέρει να κάνει και τους Αθηναίους να υποκλιθούν στην μαγεία των περουβιανών γεύσεων.
Η αύρα του Περού είναι εμφανής από την κουζίνα και το bar μέχρι τη διακόσμηση, και το Nikkei έχει ήδη γίνει στέκι των πιο ακριβοθώρητων επώνυμων, αλλά και ψαγμένων foodies της πόλης.